Sevgilinize Sarılma Şekliniz İlişkiniz Hakkında Çok Şey Söylüyor!



Bir ilişki, içinde olunması gereken en güzel şeydir. Bu içerikte sevgilinizle sarılma şeklinizin ilişkiniz hakkında neler söylediğine şahit olacaksınız. Belkide ilişkinizin durumunu bile ortaya koyacak. Sevgilinizin sizi ne kadar sevdiğini bile öğrenebilirsiniz.

Biz bir ilişki uzmanı ya da danışman değiliz, ancak fark ederseniz, ilişkilerin sorunları hep ayndır. Ve bunları önceden yaşayanlar yaşadıkları şeylere göre bunları anlatabiliyor. 5 insandan 4ü sarılma şekillerine göre aynı şeyleri yaşadılar. Bu sencede tesadüf mü?

Bu işaretlerden biri, sarılma şeklinizi içerir. Bir ilişkinin farklı özelliklerini gösteren farklı sarılma türleri vardır.

Şimdi okumaya devam edin ve sarılma şeklinizin ilişkinize neler kattığını görün.


Sanki dünyanın sonu gibi sarılmak
Sımsıkı sarılmak olarak da bilinen sarılma şekli. Bu tür sarılmalar ciddi bir ilişki anlamına gelir ve ayrı kalmak istemezsiniz. Ancak, bu tür bir sarılma, ilişkinizde uzun bir süre sonra sorunlar çıkabileceğine işarettir. Bu sarılmak, uzun süredir birbirinizle konuşmadığınızda ve birbirinizi özlüyorsanız ortaya çıkar. Ancak, sevgilinizin sizi kaybetmekten korktuğu veya eşinizin ihtiyaç duyduğu güvenliği sağlarkende ortaya çıkar.


En az temas ile sarılma
Özellikle alt gövde ayrılmışken ortaya çıkar. Bu bir uyarı işaretidir, sevgiliniz sizinle ilgili bir konuda üzgün veya bir konuda sizden rahatsızlık duyuyor. Siz kavga etmedikçe, o size açılmayacağını söyleyen bir sarılma türüdür.




Bacakları beline sarılı olarak sarılma (Kucağına atlamak)
Bu sarılma türü, ikiniz arasında büyük bir fiziksel cazibe olduğunu ve her iki ortağın birbirleriyle fiziksel olarak gerçekten çok tutkulu olduğunu ortaya koyuyor. Eğer siz ve eşiniz bu şekilde sık sık sarılıyorsanız, yatak odasında çok aktif bir hayat yaşadığına inanıyoruz.


Biri bütün gücüyle sarılırken diğeri sadece duruyor
 Bu, "tek yönlü" bir cadde olarak tarif edilebilen sarılmaktır. Kucaklayan biri sensin. Eşiniz kendiniz kadar sizinle aynı olmayabilir. Ne yaparsanız yapın, tek bir teker bisikleti götürmez, sevgiliniz ile bu şekilde devam ederseniz, ilişkiniz mahkum olacak gibi.


Göz teması ile sarılmak
Bu, sarılmanın en samimi yoludur. Bu sarılmak bağlantıyla ilgili. Denildiği gibi  "gözler ruhun penceresidir". Bu yüzden sık sık bu şekilde sarılırsanız, ilişkiniz sağlamlaşır.


Yarı Sarılma
Ayrıca "dostluk sarılması" olarak da adlandırılan iki kişi geziyor veya bir şeyler seyrediyorlardır. Bu tür bir sarılma, yalnızca eşinizle romantik bir ilişki kurmanız değil aynı zamanda partnerinizi en iyi arkadaş olduğunuz anlamına gelir, kendinizi bu şekilde daha sık  bulursanız o zaman çok güçlü bir ilişki yaşarsınız demektir.  


Kendi dünyasında sarılmak 
Bu herhangi bir tür sarılma değil, ama demek istediğimiz, dünyayı önemsemeden sarılmaktır. Eşinize nerede olduğunuzdan veya çevrenizdekilerin ne düşündüğüne bakmadan, kucaklaşırsanız ve sarılınca dünyayı unutursanız, o zaman delicesine aşıksınız demektir. 
Çünkü şu anda umursadığın tek kişi sen ve o, başka hiçbir şey değil.

 

Yorumlar