Stalkci.org İşe Yarıyor mu? Stalkcı.org Nedir? Instagram Profilime Bakanlar Doğru mu?


Eğer Instagram Profiliniz Stalkcı fotoğraflarını otomatik olarak paylaşıyorsa bu sorunun çözümü için Buraya Tıklayınız.

Stalkci.org İşe Yarıyor mu? Stalkcı.org Nedir? Instagram Profilime Bakanlar Doğru mu? Profilime bakanlar - Profilime kim bakmış

Gerçek İnstagram Profilinize bakanları görmeniz için yapmanız gereken doğru adımları öğrenmek için Instagram Profilime Bakanları Nasıl Görebilirim adlı içeriğimizi okuyabilirsiniz. İçeriğe gitmek için aşağıda ki butona tıklayın.
Bu gün Instagram'da çok sayıda reklamlarını gördüğümüz Stalkci.org sitesi hakkında detaylar ile sizleri bilgilendirmeye çalışacağız. Instagram profilinize bakanları görmek istiyor ve merak içerisindeyseniz bu gibi sitelere başvurmanız normal. Peki Stalkci.org verdiği veriler doğru mudur? Yoksa bir dolandırıcılık yöntemimidir bunu öğrenmek isteyen kullanıcılar için geniş çaplı bir arama yaparak yardımcı olmak istedik. Stalkci.org işe yarıyor mu? Stalkci.org nedir gibi sorularınıza cevap olurken bir başka yazımızda Instgram profilinizin neden Stalkci.org resimlerini paylaştığını ve sorunun çözümünüde ele alacağız. Gelin şimdi Instgram profilinize bakanları göstermekle kendini tanıtan Stalkci.org sitesi gerçek mi ve Instagram profilinize bakanları doğru gösterip göstermediğini test edelim. Hadi, başlayalım!


Stalkci.org İşe Yarıyor mu? Stalkci.org'a giriş yapmak istedik;
Stalkci.org'a giriş yapmak istediğimizde böyle bir uyarı ile karşılaştık. Yani Instagram bu girişin şüpheli olduğunu ve otomatik olarak Instgram için bir uygulamayı devreye sokacağını bildirmek istiyor. Yani güvensizlik tedirginlikleri burada başlıyor. Ne yani giriş yapamadın diye Güvensiz mi diyorsunuz derseniz eğer biz değil bunu Instagram söylüyor. Aşağıda Stalkci.org sitesinin uyarısında Bendim dedikten sonra tekrar deneyiniz diyor; İşlemleri yapıyoruz.


Yukarıda dediklerini yapıp Stalkci.org'a tekrar giriş yapmayı denedik
Giriş denememizde Stalkci.org bu seferde şifre hatalı mesajını verdi. Yani giriş yapamadık ve siteyi test edemedik. Fakat meraklanan diğer kullanıclar Stalkci.org verdiği bilgiler doğru mu yoksa tamamen kurmaca mı diye sorabilirler. Sorularınıza cevap olmaya çalışacağız.



Stalkci.org gösterdiği Instagram Profilime Bakanlar Doğru mu?
Hayır. Bu gibi hizmetler genelde hava çıkar. Instagram Profilinize bakanları görmeniz mümkün değildir. Bunun hakkında daha fazla bilgi Instagram Topluluğunda zaten açıklanmıştır. Bu ve benzeri diğer sitelerin İddia ettiği Instagram Profiline bakanları gör tamamen kurmacadır.

Stalkci.org İşe Yarıyor mu? Stalkcı.org Nedir?
Stalci.org gerçekten işe yarıyor mu sorusuna cevabımız yukarıda ki gibi hayırdır. Eğer bu platformu kurup denerseniz yanlış olduğunu anlayabilirsiniz. Sistem, otomatik olarak kendi seçtiği kişileri sizlere Instagram Profiline bakanlar olarak gösterecektir. Eğer bu ve başka platformları kullanmayın cümlesi kurmayız. Bu platformları kullanabilirsiniz fakat sizden bir ücret talep ederseler bu adımdan geri çekilin. Paranızı boş yere harcamış olursunuz.

Instagram profilime kim bakmış? Instagram Profilime bakanları nasıl görürüm?
Instagram profiline bakanları merak mı ediyorsun? Instagram profilime kim bakmış? Instagram Profilime bakanları nasıl görürüm? sorunuza cevap olarak Göremezsiniz demek zorundayız. Instagram ve diğer sosyal paylaşım sitelerinde Profilinizi ziyaret eden insanları göremezsiniz. Tarayıcılar sadece Reklam için çerez kaydederler ve bu 3. parti yazılımların hazırlanıp Instagram profilinize kimin baktığını göstermesi imkansız görünmektedir. 

Profilime bakanlar
Sosyal medya hesaplarınızda Profilinize bakanlar adlı uygulamalar genellikle sizin takip ettiklerinizi sizlere bakıyor gibi sunarlar. Profilime bakanlar'ı görmek için yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Tek yapmanı gereken Stalktır, stalk yeteneğiniz ile bakıp bakmadığını görmek istediğini insanın Profilinize hiç girip girmediğini öğrenebilirsini. Profilinize bakanları göremezsiniz ve bu vaatleri veren siteler gerçek değildirler.

Yorumlar