Stranger Things 3. Sezon Hakkında Bilmeniz Gerekenler! 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?


Stranger Things 3. Sezon Hakkında Bilmeniz Gerekenler! 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Stranger Things 3. Sezon Ne zaman çıkacak sorusuna Çekimler, hikayeler, kurgular ve oyuncular ile ilgili en son bilgiler ile sizlere aktaracağız. Stranger Things 3. Sezon hakkında bilmeniz gereken çok şey var. Çıkışından hemen sonra izleme kitlesini genişleten Stranger Things 3. Sezonu ne zaman çıkacak sorularına gerek oyuncular gerekse yönetmenlerin söyledikleri ile sizleri bilgilendireceğiz. Stranger Things şu anda NetFlix'de Türkiye'de yayınlanmakta. 2. Sezon ile NetFlix'de yayınlanan Stranger Things'in 3. Sezonunu bekleyen binlerce insan var. Peki Stranger Things'in 3. Sezonu ne zaman çıkacak ve konu olarak neyi ele alacak? Bu soruların yanıtlarını araştırdık ve bulduk. İşte Stranger Things 3. Sezon hakkında bilmeniz gerekenler!

Stranger Things 2. Sezonda'da Milyonlarca insanı sabırsızlıkla bekletmişti. 2. Sezonu çıkışı ile izleyicileri hayal kırıklığına uğratmamış ve yine harika bir başlangıç yapmıştı. Stranger Things 3. Sezon içinde aynı şeyler geçerli diyebiliriz ve Stranger Things 3. Sezon ne zaman çıkacak sorusuna da 1 yıl daha beklememiz gerekecek diyebiliriz.

Stranger Things 3. Sezon Onaylandı mı?




Netflix henüz resmi olarak Stranger Things 3. Sezonu duyurmadı. Ancak gösterinin yaratıcıları Duffer Brothers, 4 sezonun olacağını doğruladı. Ross, röportajda "Dört sezonluk bir yapım olacak ve sonra sonlanacak ve başka projelere geçilecek" dedi. Bu noktada çocuklar üniversite çağına yaklaşıyor olacaklar. "Sadece hikayeyi düzeltmeye ve yerine oturtmaya devam ediyoruz," diye sözler kullandı.

Bundan yola çıkarak, önümüzdeki birkaç hafta içinde Netflix'ten resmi bir duyuru beklenmektedir.

Stranger Things 3. Sezon Ne zaman Çıkacak?

Stranger Things'in Birinci ve ikinci sezonu arasında 15 aylık bir boşluk vardı. En yeni sezonun üretim ölçeği göz önüne alındığında, Stranger Things 3. Sezonun ne zaman çıkacağını yorumlayabiliriz. Dolayısıyla, muhtemelen 2019 yılında Stranger Things 3. Sezon hakkında kesin konuşulabilecek.

Stranger Things 3. Sezon'da Neler Olacak?

Stranger Things'in Birinci ve ikinci sezonu da dürüst olmak gerekirse bizi tatmin etti. Başaşağıdan gelen tehdit şu an da içeriliyor gibi görünüyor ... şimdilik. Laboratuvardaki kapı kapatıldı, ancak sezonun sonunda gördüğümüz gibi, gökyüzündeki dev canavar hala diğer tarafta.

Geri kalan laboratuar deneylerinde de küçük mesele var. Onbir'i Hawkins'e geri dönmek için Sekiz'ten ayrıldıktan sonra, nereye gitti? Gelecekte kaç tane daha test konusuyla karşılaşacağız? Hepsinin farklı güçleri var mı? Elevendan başka kaç tane daha denek var? Neler olacak?

Diğer bir haberde muhtemelen Eleven'ın (ya da Jane'in) Hawkins'teki hayatını nasıl sürdüğünü göreceğiz. Okula gidecek mi? Kaç kelime daha öğrenecek? 

Stranger Things 3. Sezonun Çekimleri Başladı mı?

Kısacası hayır. Oyuncular gelecek sezonu yanımakla meşgul olacak ve 2018'in başlarında dizi çekimleri başlayacak. PopBuzz Podcast'te Noah ve Caleb ile konuştuğumuzda, ikinci sezonun filme alınmasının 9 ay sürdüğünü, bu nedenle, bölüm sayısına bağlı olarak üçüncü sezonun 2018 yazına kadar süreceğini belirttiler.

Stranger Things 3. Sezonun Ne Zaman Duyurulur?

Gelecek yıl ... her ne kadar hepimizin canını yakan bir cevap olsada


Haberimizde Stranger Things 3. Sezon 'un Ne zaman çıkacağını, Stranger Things 3. Sezonu hakkında bilinmesi gerekenleri, Stranger Things 3. Sezon Ne zaman duyurulacağını, Stranger Things 3. Sezon 'un çekimlerinin başlayıp başlamadığını, Stranger Things 3. Sezon 'da Neler olacak konusunun ne olacağını, Stranger Things 3. Sezon çıkacak mı? Stranger Things 3. Sezon Olcak mı Stranger Things 3. Sezon Onaylandı mı sorularını cevaplarını öğrendin. 

Kısa cevaplar ile

Stranger Things 3. Sezon  Çıkacak mı? Stranger Things 3. Sezon Olacak mı?
EVET
Stranger Things 3. Sezon Ne zaman çıkacak?
2019 Yılı gösteriliyor
Stranger Things 3. Sezon Onaylandı mı?
Henüz NetFlix resmi bir açıklaması olmasa'da Onaylandı.
Stranger Things 3. Sezon Konusu Ne Olacak?
Stranger Things 3. Sezon konusu Eleven olacağı düşünülmekte.
Stranger Things 3. Sezon Çekimleri başladı mı?
HAYIR
Stranger Things 3. Sezon Ne Zaman Duyurulur?
2018'in Yaz ayında duyurulması beklenmekte.

Yorumlar