İnstagram Profil Fotoğrafı Büyültme - Nasıl Büyültülür? Tek Çözüm 2018!



Instagram Profil fotoğrafını büyütmek için eskiden URL boyut kısımını silerek kolay bir şekilde yapıyorduk. İşler şimdi değişti. Instagram Profil fotoğrafını büyük göstermek için açılan bir çok site mevcut. Sitelerin nasıl kullanılacağını veya site kullanmadan Mobilden nasıl ( iOS, Android, Windows Phone v.b ) uygulama indirerek yapılacağını anlatacağız. Öncelikle çalışan Instagram Profil Fotoğrafı Büyültme, büyük görme sitelerini sıralayalım. 4 Tane Instagram profil fotoğraflarını büyük görebileceğimiz sağlam site var. Bunlar;

- InstaDP
-InstaDP WizBlogger
-InstaDownloader
-İzuum


Bu sitelerin kullanımları hemen hemen aynıdır. Sizin için Intagram Profil Fotoğrafını büyütmek için InstaDP nasıl kullanılacağını anlatacağız. Öncelikle InstaDP Mobil ve Bilgisayardan kullanılabildiğini söylemek isteriz. Yani anlattığımız işlemler profil fotoğrafını büyütmek için Android ve iOS cihazınız içinde geçerlidir. Instagram profil fotoğrafını büyütmek için InstaDP sitesine gittiğinizde böyle bir sayfa ile karşılaşacaksınız. Yapmanız gerekenleri adım adım aşağıda anlattık.





  • Mavi ile çember içine aldığımız alana Profil fotoğrafını büyütmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazarak bekliyoruz. Bir süre sonra aramada çıkacaktır. Not: Enter vb eylem yapmanıza gerek yok. Yazıp beklerseniz aramada adı çıkacaktır.



  • Gördüğünüz gibi Profil fotoğrafını büyütmek istediğimiz kişinin kullanıcı adını yazarak bekledik ve aramada çıktı. Instagram profil fotoğrafını büyütmek istediğiniz kişiyi aratıp bulduğunuzda üstüne tıklıyoruz. 




  • Instagram Profil fotoğrafını büyütmek istediğiniz kişiyi seçtikten sonra böyle bir sayfa ile karşılaşacaksınız. Şimdi yapmanız gereken tek şey Fotoğrafın üstüne tıklamak. Bu kadar basit. Daha sonra Fotoğraf büyük ekranda açılacaktır. Mobil kullanıcılar Fotoğrafın üstüne (Açtıktan sonra) uzun basarak Fotoğrafı aç seçeneği ile ayrı bir pencerede Fotoğrafı açıp kaydedebilir veya yakınlaştırma işlemini gerçekleştirebilir. Bilgisayar kullanıcıları Menü seçeneği ile Fotoğrafı yeni sekmede aç seçeneğini kullanabilirler.

Peki İnstagram profil fotoğrafını büyütmek için her zaman bu adımları yapmak istemiyor musun? O zaman bu iş için yapılan Mobil uygulamaları deneyebilirsiniz. İnstagram Profil fotoğrafını büyütmek için 1 tane Android ve iOS'da çalışan sağlam uygulama mevcut. Bunları indirmek için Aşağıda bulunan seçeneklerden cihazınıza göre Android veya iOS seçenekleri ile mağaza sayfasına gidebilirsiniz.

  1. Android için Instagram Profil Fotoğrafı büyütme uygulaması : Mağaza sayfası
  2. iOS için Instagram Profil Fotoğrafı büyütme uygulaması : Mağaza sayfası
2018'de en aktif ve en geçerli site anlattığımız sitedir. Anlattığımız siteye giderek adımları uygularsanız Dilediğiniz kişinin instagram profil fotoğrafını büyük gösterebilirsiniz. 2018'de geçerliliğini yitirmeyen güvenilir site olarak sizlere InstaDP kullanarak profil fotoğrafı büyütme işlemi yapmanızı tavsiye ediyoruz. 

Not: Yukarıda vermiş olduğumuz uygulama konuda İnstagram profil fotoğrafı büyültme sitesi olan InstaDP sitesinin mobil uygulamalarıdır ve hala çalışır durumdadır.

Instagram profil fotoğrafını büyüttüğünüz kişinin fotoğrafını eğer cihazınıza kaydetmek istiyorsanız Uzun bas bırak işlemi (Android, iOS) ve Menü aç ( Bilgisayar) işlemlerini yaparak Fotoğrafı kaydet seçeneklerini kullanabilirsiniz. Dilerseniz Profil fotoğrafını büyüttüğünüz kişinin Fotoğrafını açarak Mobil cihazınızdan Ekran Görüntüsü'de alabilirsiniz. 


  • Instagram Profil Fotoğrafını büyültüp büyük görmek için yaptığımız işlemler şu şekilde sıraladık;

  1. InstaDP sitesine girdik.
  2. InstaDP sitesinden Arama kutucuğuna Instagram profil fotoğrafını büyütmek istediğimiz kişinin Kullanıcı adını yazdık ve Bekledik.
  3. Instagram profil fotoğrafını büyütmek istediğimiz kişinin kullanıcı adını yazıp bekledikten sonra Aramada kendisi çıktı ve üstüne tıklayarak Profil fotoğrafı büyültme sayfasına gittik.
  4. Instagram profil fotoğrafını büyütmek istediğimiz kişinin Arayıp üstüne tıklayarak profil fotoğrafı ile karşılaştık. Daha sonra fotoğrafın üstüne tıklayarak fotoğrafı büyüttük. 
  5. Büyütme işleminden sonra Dilersek Fotoğrafın üstüne Uzun basarak Görseli Yeni sekmede aç işlemini kullandık (Mobil)
  6. Büyütme işleminden sonra dilersek Fotoğrafı kaydetmek için uzun bas bırak işlemi ile Görüntüyü kaydet seçeneğini kullanarak Instagram profil fotoğrafını büyüttüğümüz kişinin fotoğrafını kaydettik.



Şimdi Mobilde ve Bilgisayarda İstediğiniz kişinin Profil fotoğrafını nasıl büyütebileceğinizi öğrendiniz. Aşağıda Instagram'da işinize yarayabilecek bir kaç içerik daha var. Onlara'da göz atmak isteyebilirsin.


Yorumlar