Instagram Profilime Kim Bakmış Nasıl Öğrenirim? Instagram Profiline bakanlar!



Instagram Profilime Kim Bakmış Nasıl Öğrenirim? sorunuza cevap vermek için önceki konumuz olan Stalkci Gerçek mi? adlı yazımızın ilgi çekmesi ile bu konuyada ufaktan değinmek istedik. Instagram profilinize bakanları görebilir misiniz peki? Bu isimde oluşturulmuş yüzlerce uygulama ve site var aslında. Ama bunların hepsi diğer konumuzda da söylediğimiz gibi havadır aslında. Bakanları göremesek de yinede Instagram Profilime Kim Bakmış sorunuza cevap olabilecek 2 şeyi sizlere sunacağız. Bu 2 madde belki ihtiyacınız olan şeyi giderebilir. Bu sayede instagram profilinize bakanları anlayabileceksiniz.



Instagram Profilime Kim Bakmış Nasıl Öğrenirim? ( Beğenilerde görünen isimler ) Instagram profiline bakanlar nasıl görünür?

Bu bir fotoğraf paylaştığınızda profilinizde en çok aktivite yapan insanların isimlerini göstermektedir. En son paylaştığınız Fotoğraf ile bunu deneyebilirsiniz. ( Melis, Ali ve diğer 1310 kişi beğendi ) gibisinden bir örnekle bunu size daha iyi açıklayabiliriz. Bu sayede Instagram Profilime Kim Bakmış sorunuza belki yardımı dokunabilir.

Instagram Profilime Kim Bakmış Nasıl Öğrenirim? ( Ana sayfada Uzun zaman önce ki fotoğraf ) Instagram profiline bakanlar nasıl görünür?

Bu bir fotoğraf paylaştığınızda veya birini takip ettiğinizde o kişinin 1-2 hafta önceki fotoğrafını sizin Ana Sayfanıza çıkartması demektir. Eğer Ana Sayfanızda birinin 1 hafta önce ki fotoğrafını görürseniz anlayın ki o sizin Profilinize bakmıştır veya bir fotoğrafınızı beğenmiştir. Örnek vermek gerekirse Instagram profilinize bakan kişiyi anlamanız için Örnek olarak Bir kişiyi takip ettiğiniz o kişi sizi eğer takip ederse ilk olarak profilinize kim olduğunuza bakacaktır. Bu işlemi yapanların uzun zaman önce paylaştığı fotoğrafı'da siz Ana Sayfanızda göreceksiniz. ( Bunu bir arkadaşınız ile deneyip doğrulayabilirsiniz. )

Instagram profiline bakanlar nasıl görünür? Bilgilendirmemiz

Diğer bir yandan Instagram Profilinize bakanları Uygulama veya Site sayesinde görmeniz olanaksızdır. Yukarıda ki adımlar ile Instagram Profilinize bakanları ne kadar doğru emin olmasak dahi anlayabiliriz. Instagram Profilime Kim Bakmış sorunuzun cevabını kısa ve öz cevaplamaya çalıştık.

Instagram profiline bakanlar nasıl görünür? - Hesaplarınızın Bunları beyan eden uygulamalar yüzünden virüslendi mi? Dert etme!

Instagram ve Twitter hesaplarınızda ki Otomatik paylaşım ve diğer Virüslerden arındırabilmenizi sağlayacak bir diğer Platformumuz Sosyal Destek'e Buraya Tıklayarak gidebilir ve Hesaplarınızda bulunan Virüsleri temizleyebilirsiniz.

Instagram profiline bakanlar nasıl görünür? Stalkci gerçek mi? Instagram Profilime Kim Bakmış Doğru mu?

Stalkci Gerçek mi? Stalkçı ve diğer Instagram Profilnize bakabileceğinizi belirten uygulamaların doğru mu yoksa yanlış mı olduğunu sizlere anlattığımız konu olan Stalkci İşe Yarıyor mu? Adlı konumuza gitmek için Buraya Tıklayın.


Bu içeriğin Instagram ve Facebook ile hiç bir bağlantısı yoktur.

Yorumlar