Burçların Arkadaşlık Uyumları - İşte Burçların En Uyumlu Halleri




Yengeç, Aslan, Başak ve Terazi burçlarının arkadaşlık hayatında nasıl yol sürdüklerini yazdığımız bu içerik tamamen Global araştırmalara dayalıdır. Sizin için bir sürü Viral sitesi gezdim ve bu 4 Burcun genel özelliklerini, uyan özelliklerini listeledim. En iyi burçlar arasında giren bu 4 burcun arkadaşlık yapılarını araştırdım. Burçların arkadaşlığı nasıl olduğunu merak eden arkadaşlar için çok yararlı bir içerik olabileceğini düşünüyorum. Umarım aşağıda ki burçlar arasında senin ki seni sinirlendirmez!! :) Hadi, şunlara bir bakalım! Burçların arkadaşlık ilişkileri çok fazladır. Ama, önemle araştırdığım bu 4 burç gerçekten de Global olarak aynı şeyleri ön görüyor. Yani, aşağıda ki arkadaş uyumu burç listesindekiler dünyaca kabul edilen burç uyumları olarak görünüyor. Burç uyumları oldukça önemli birer faktördür. Burçlara göre arkadaşlık uyumları da öyle gözüküyor.


Yengeç: Özveresizdirler. Ancak karşılığında sizin için yaptıklarını beklerler. Örneğin, size duygusal destek sağladıysalar, kötü hissettiklerini söyledikleri zaman sizden destek beklerler.
Aslan: Nihai destek verenlerdir. Kötü zamanlarında her zaman arkadaşlarının yanında olmayı severler, moral düzeltmede iyidirler. Bu bir tür fedakar egoizm. Aslan burcu olan insanlar her zaman iyi hissetmenizi isterler.  Bu da onları iyi hissettiriyor.
Başak: Tüm canlıların en özsüzleri. Karşılığında bir şey beklemezler. Ancak, hediye veya desteğe sahip olan kişinin her zaman yapması gereken arkadaşlık beklentileri vardır. Size yardım etmeden önce her zaman ilk sizin yardımınızı beklerler. Başak burcu insanlar her zaman ön sözlü ve kabadır. 
Terazi: Terazi insanları her zaman destek vermeyi sevmeyen insanlardır. Mesela, kötü bir gününüzde kendisi iyi hissetmiyorsa yanınızda olmaktan kaçınma. Ama onun iyi bir günü olunca sizin yanınızda olmaları biraz zor olur. Terazi burçları her maddiyata önem vermezler. Onlar için manevi değer oldukça önemlidir. Tabi bu, kendilerine yapılan manevi değerdir. 

Yorumlar