PUBG Mobile Bilgisayardan Nasıl Oynanır? En iyi Performanslı 3 Yöntem!


PUBG Mobile bilgisayardan yüksek performans ile oynama


PUBG günümüzün en popüler oyunlarından. Herkesin de bildiği gibi PUBG oynamak için gerekli donanımlar var. Bu donanımları karşılamayan arkadaşlar ise PUBG Mobile nasıl bilgisayardan oynanır araştırmalarına başladığını gördük. En kaliteli ve en iyi performans ile nasıl PUBG Mobile'ı bilgisayardan oynayacağınızı anlatacağız. PUBG için yeterli sistemi olmayan arkadaşlar için ilaç gibi gelecek PUBG Mobile bilgisayardan oynama rehberinde sizlere 3 tane yöntem sunacağız. Bu yöntemleri kısaca özetlemek gerekirse;


  • PUBG Mobile bilgisayardan oynamak için RemixOS kullanacağız.
  • PUBG Mobile bilgisayardan oynamak için Android Emulator kullanacağız.
  • PUBG Mobile bilgisayardan oynamak için PUBG Mobile Bilgisayara indireceğiz.

Şimdş PUBG Mobile'ı en iyi performansta oynatabilmek için aşağıdaki özellikler cihazınızda bulunması gereken şart özelliklerden.

  1. Minimum i3 İşlemci
  2. İntel sanallaştırma teknolojisi
  3. Minimum 2 GB Ram
  4. 1 GB Grafik belleği
Bu donanıma sahip bir cihazınız varsa gelin PUBG Mobile nasıl bilgisayardan oynanır öğrenelim. Size önerdiğim, kesinlikle tavsiye ettiğim iştem RemixOS'dur. RemixOS, Windows gibi cihazınıza kurulan ve Bilgisayarınızı açtığınız'da farklı bir işletim sistemi seçeneği olarak seçip kullanacağınız Linux Android işletim sistemidir. RemixOS ile yüksek performans'da PUBG Mobile'ı bilgisayarınıza indirip oynayabileceksiniz. Üstelik Kontroller RemixOS üzerinden stabil şekilde ayarlanabilir durumda. Peki RemixOS ile PUBG Mobile nasıl bilgisayardan oynanır bunu öğrenelim.

RemixOS ile PUBG Mobile Bilgisayardan Yüksek Performan ile oynamak için öncelikle RemixOS edinmemiz gerekmektedir. PUBG Mobile Bilgisayardan oynamak için RemixOS'u aşağıdaki adımları takip ederek cihazınıza kurabilirsiniz.


  1. Öncelikle RemixOS'u edinmek için Bu Bağlantıdan cihazımıza kurulum dosyalarını indiriyoruz.
  2. Daha sonra inen dosya (RAR) boş bir klasöre çıkartıyoruz.
  3. Cihazımıza en az 4 GB bir USB Bellek takıyoruz.
  4. İndirdiğimiz RAR dosyasından çıkardığımız dosyalardan Kurulum dosyasına tıklarak programı açıyoruz. 
  5. Daha sonra RemixOS'u kuracağımız Diski seçiyoruz (Hard disk veya bağladığınız USB bellek arasında tercih yapabilirsiniz)
  6. İlerlediğimizde RemixOS sistemi için kaç GB hafıza olmasını seçiyoruz. Bu menüde PUBG Mobile'ı bilgisayardan oynamak için iyi bir performans almamız gerekmekte. Eğer USB Sürücünüz 4 GB veya 8 GB ise USB sürücüsü yerine RemixOS'u Cihazınız Hard Diskine kurup Belleği ise 32 GB olarak seçmenizi öneririz.
  7. Seçimleri yaptıktan sonra kurulumun bitmesini bekliyoruz.
  8. Kurulum tamamlandıktan sonra Cihazımızı yeniden başlatıyoruz. Eğer USB belleğe kurulumu gerçekleştirdiysek USB bellek ile cihazı Boot etmeniz gerekmekte. RemixOS'u bilgisayarınızın Hard Diskine kurduysanız açılışta otomatik olarak size Windows mu, RemixOS mu başlatılsın diye ekran gelecektir. (Windows 10'da yükleme ekranından sonra Mavi ekranda bu seçenek belirir)
  9. Kurulum tamam, şimdi RemixOS ayarlarınızı yaparak Play Store'dan PUBG Mobile indirerek Bilgisayardan PUBG Mobile'ı yüksek performans'da donmadan oynayabilirsiniz.

PUBG Mobile bilgisayardan oynamak için Android Emulator nasıl kullanabiliriz? Bu seçenek PUBG Mobile'ı Bilgisayardan oynamanızı sağlasa'da RemixOS kadar yüksek performan vermez. PUBG Mobile bilgisayardan oynamak için öncelikle BlueStack'ı bilgisayarımıza indirip kurmamız gerekmektedir. BlueStack'ı indirmek için Bu bağlantıdan indirme aracını edinebilirsiniz. PUBG Mobile, BlueStacks'da iyi bir performans vermiyorsa programı Yüksek Performanslı NVIDIA ile açmayı deneyin (Nvıdıa grafik kartli Ekran kartları için geçerli)

PUBG Mobile bilgisayardan oynamak için 3. Seçeneğimiz olan 
  • PUBG Mobile bilgisayardan oynamak için PUBG Mobile Bilgisayara indireceğiz
Seçeneği resmi olarak durdurulduğu için kaldırılmıştır. Bu içerikte sizlere PUBG Mobile bilgisayardan nasıl oynayacağınızı anlattık. Sizlere tavsiye ettiğimiz RemixOS ile PUBG Mobile'ı bilgisayardan oynamanızdır. RemixOS, emulator aracı olmadan direk Linux Sistemi olarak cihazınızda çalıştığı için Bilgisayarınızın Grafik kartını, İşlemcisini ve Belleklerinin tamamını Stable çalışacak şekilde kullanır. Bu sayede PUBG Mobile 'ı bilgisayardan hiç donmadan Yüksek performans'da oynayabilirsiniz.

Resmi olarak PUBG Mobile ı bilgisayarınıza indirmek için Bu bağlantıya giderek PUBG Mobile Bilgisayarınıza indirebilir ve PUBG Mobile'ı bilgisayarınızdan oynamaya başlayabilirsiniz. Bu, BlueStack ile aynı özelliklere sahip bir emulator'dur. Sizlere yinede tavsiyemiz RemixOS'dur. PUBG Mobile 'ı en iyi yüksek performans'ta oynamak için RemixOS kullanmanız önerilir.

PUBG Mobile bilgisayardan oynarken Mic kullanma

PUBG Mobile bilgisayardan oynarken Mic kullanabilmek için RemixOS kullanıcısıysanız Geliştirici Seçeneklerini etkinkeştirerek DevMic'i etkinleştirin. BlueStack için henüz sorunun çözümü bulmuş değiliz.

PUBG Mobile Bilgisayardan Oynarken Performans Arttırma Yöntemleri

  1. Eğer BlueStack kullanıcısıysanız Programı Yüksek Performanslı Nvdıa istemcisi ile çalıştırdığınıza emin olun.
  2. PUBG Mobile'ı Bilgisayarınızdan oynamak için yeterli donanıma sahip olduğunuza emin olun.
  3. Yüksek Performans'da hiç donmadan PUBG Mobile oynamak için RemixOS kullanın.
  4. RemixOS cihazında PUBG Mobile bilgisayarınızda donuyorsa, Konsol açarak Grafik kartının etkin olduğunu kontrol edin. Değilse etkinleştirmek için RemixOS destek forumunu ziyaret edin.
  5. PUBG Mobile Bilgisayardan oynarken aşağıda devam eden işlem olup olmadığını kontrol edin. Özellikle BlueStack kullacıları PUBG Mobile bilgisayardan oynarken arka planda hiç bir işlem olmamasını sağlamaları gerekmektedir.

PUBG Mobile Bilgisayardan Oynarken Kontrol ayarlarının yapılması.

PUBG Mobile Bilgisayardan nasıl oynanır sorunuza çözüm bulduktan sonra Kontrol sorununuza'da çözüm bulalım. Öncelikle RemixOS kullanıcısıysanız PUBG Mobile'ı Bilgisayardan oynamak için öncelikle Kontrolleri yapılandırmalısınız. Şu adımları izleyin;

  1. RemixOS'u açın.
  2. PUBG Mobile'ı çalıştırın.
  3. RemixOS'da Başlat seçeneğine gelin.
  4. Klavye simgesi bulunan uygulamaya girin ( Key Mapper )
  5. Öylesine PUBG Mobile'da bir maç başlatın.
  6. Key Mapper'ı açarak Yuvarlak noktaları istediğiniz gibi yerleştirerek tuş atayın.
  7. Yürüme, sağ-sol, eğilme, yere yatma, dürbün açma ve diğer ayarlar için Kontrolleri, Fare ayarlarını yapılandırın.

Eğer PUBG Mobile'ı bilgisayardan oynuyorsanız ve BlueStack kullanıyorsanız kontrollerin otomatik olarak ayarlandığını görebilirsiniz. BlueStack PUBG Mobile kontrollerini otomatik olarak ayarlı getirmektedir.

PUBG Mobile Bilgisayardan nasıl oynanır? En iyi nasıl oynanır? Yüksek performans alma ve sorunlarınızın nasıl çözüleceğini sunduk. Şimdi, RemixOS ve BlueStack'ı karşılaştırarak seçiminize yararımız olsun istiyoruz.

RemixOS
PUBG Mobile Bilgisayardan oynamak için RemixOS'u seçmeniz için 5 neden.

  • Yüksek performans
  • Yüksek Ses Kalitesi
  • Yüksek Yükleme Hızı
  • Daha iyi bağlantı hızı
  • Daha iyi keskinlik ile daha iyi bir grafik ayarı.

PUBG Mobile Bilgisayardan oynamak için RemixOS'u seçmemeniz için 2 neden.

  • Zor yapılan kontrol ayarları
  • RemixOS kurulumu

BlueStacks
PUBG Mobile Bilgisayardan oynamak için BlueStack'ı seçmeniz için 2 neden.

  • Hızlı ve kolay kurulum
  • Otomatik Kontrol atamaları
PUBG Mobile Bilgisayardan oynamak için BlueStacks'ı seçmemeniz için 4 neden.

  • Bazen gelen donmalar ve kasmalar (FPS Düşüşü)
  • Bağlantı zayıflamaları
  • Çökmeler ve grafiklerde bozulmalar.
  • Kasma, donma vb. (Yetersiz donanım)

Yorumlar