Teknoloji Neden Bu Kadar Hızla Yayıldı? İşte Felsefe Sınırlarını aşan o konu!

Teknoloji farklı bir dünyada son düzeyde



Bazı ileri görüşlü insanların düşünceleri genellikle böyledir, onlarca Youtuber'ların konusu olan Farklı dünya, uzayda ki hayat düşünceleri bir nevi bu tarafa yöneltiyor. Teknoloji başka bir dünyada ileri düzey olup ve bazı insanların Bizim dilimizde 'Uzaylılarla'' iletişimde olduklarını ve onlardan aldıkları bilgiye göre teknolojiyi devam ettirdikleri teorisi'de düşünülmeyecek değil. Teknoloji bir anda hızlanması sizce nasıl gerçekleşiyor? Teoride ki gibi farklı bir dünyada ki yaşamda Teknoloji ileri ve biz onlardan mı öğreniyoruz? Kimse bilmiyor!

Teknoloji önceden gelişmişti



Bir başka teori ise teknolojinin önceden var olduğunu fakat ekonomik sıkıntıların bulunduğu dönemde dile getirilmediği dönemlerde bilerek yayınlanmadığı ve firmaların arka saldırı yapması için bir başka firmanın teknolojisini görüp ondan daha iyisini üretmek için beklemesi. Size hangisi daha mantıklı geliyor? Ekonomik sıkıntıların bulunduğu dönemlerde, dünyada sayılı arabası olan insanlar varken Cep Telefonu üretmek hiç akla yatkın gelmiyor olsa gerek? 


Zaman yolcusu



En tuhaf teori zamanda gezen insanlar. Bu teori tam olarak saçma olsada düşünülmeyecek türden değil. Sosyal paylaşım sitelerinde, Video sitelerinde yaygın olan zamanda yolculuk yapan insan John Titor gibi insanlar tek midir? İleri zamandan gelen insanlar bu teknolojinin sahibi sizce olabilir mi? Kendi dünyasında ilerleyen teknolojiyi yavaş yavaş bizim dünyamızı taşımak hiçte kötü bir fikir değil, şayet öyle bir teknoloji ellerinde var ise Zaman yolculuğu yaparak bizim dünyamızda ki teknolojiyi yavaş yavaş ilerletiyor olabilir miler? Çok düşündürücü!

Yorumlar