Bir Kızın Hayata Dair Bilmesi Gereken 25 Şey! - Kızlar İçin Yaşam Felsefesi

Bir kızın hayatında kesin bilmesi gereken şeyler
Bir kızın hayatında kesin bilmesi gereken şeyler yazısı ekle


Her kız mutlu olmak ister. Mutluluk bulunması zor ve aranan bir şeydir. Fakat hayatta yanlış bilinen bir sürü şey vardır. Bu içerikte sadece Kızları ele alarak ' Bir kız nasıl mutlu olur? ' sorusuna cevaplar arayacağız. Daha doğru Mutlu olmak için bilmesi gereken 25 yaşam felsefesi ve bilgisi vereceğiz. Bir kızsan bunları kesin yapmalısın. Gerek iş hayatında, gerek gündelik hayatında ve gerekse aşk hayatında bilmen gereken önemli hayata dair bilgiler vardır. Bunları kaçırmanı istemeyiz. Şimdi, gelelim asıl konuya. Mutlu mu olmak istiyorsun? Bu hayatı iyi bir şekilde yaşamak mı amacın? O zaman aşağıda ki önemli hayat felsefelerine hayatında yer ver. Mutlu olmak için bunlar şart demiyorum fakat mutluluk yolundan geçen şeyler de bunlar. Bir dene, kendini daha iyi hissetmen için.


1. “Ya hiç mutlu olamazsam?” Diye kendinize sormayın. Bunun yerine, zihniyetinizi değiştirin. Kendinize şunu sorun: “Her gün beni mutlu edebilecek şey nedir?”

2. Mutluluğu aramayı denemeyin. Yaratabileceğin bir şey değil, hissedebileceğin bir şey.

3. Hiç kimse siz hariç, değerinizi anlamaz. Başka birine değer verirken kendine olan saygını da düşün.

4. Aşırı derecede kızgın, üzgün olduğunuzda asla büyük ve ani kararlar vermeyin. Çoğu zaman, verdiğiniz karar aceleyle yapıldığı için pişman olursunuz.

5. Size karşı bir ilişkide emir kipi kullanılmasına izin vermeyin. İleride bir ağırlığınız olması evlilik hayatınızı güçlendirir.

6. Seni yaralayan, üzen ve terk eden insanları unutun ama onlar sayesinde ne öğrendiğini her zaman hatırla.

7. Yalnız kalmaktan korkmayın.

8. Kariyeriniz sizi tanımıyor. Hobileriniz sizi tanımıyor. Sen çok farklı katmanlardan yapılmış bir başyapıtsın.

9. Bir erkek size onun için çok fazla şey istediğinizi söylerse, aslında sizin için yeterli bir sevgiye sahip olmadığını kabul ediyor. Böyle olduğu için ileride yapabileceğiniz hatalardan ve isteklerinize dair asla özür dilemeyin.

10. Gurur duyduğunuz bir yaşam kurmak zaman alır. Hayatın zorluklarının size rehberlik etmesine izin verin ve her şeyin kendi kendine yol almasını bekleyin.

11. Düşünceleriniz, zihninizde diktiğiniz tohumlardır. Çiçekleri veya yabani otları büyütmeye karar vermeniz size kalmış. Olumlu düşünmek uzun bir yolculuğa götürür.

12. Her şeye iyi davranmanız gerekmiyor. Sevdiğin şeyleri bul ve onlara iyi davran.

13. Kendini sevmek bencillik değildir. Kendinize iyi bakın, böylece mutlak isteklerinizi en iyi şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

14. Hayatta daha çok zorluk vardır. Bu hayatın sadece bir parçası, yaşamın kendisi değil.

15. Kötü zamanlarınızda kendinizi sıkıntıya sokmayın. İyi şeylerinizi düşünün ve kendinizi sakinleştirin.

16. Konuşmaktan korkmayın. Sessiz kaldığınızda bazı insanlar daha güçlü olur, bu da sizi güçsüz kılar.

17. Kendinizi bir başkasının yerine asla koymayın. Siz bu evrenin tek örneğisiniz.

18. Mutluluğunu başkalarının ellerine verme. Yaşamak istediğin hayattan sen sorumlusun, başkası değil.

19. Hayat yolunuza çok zorluk çıkacak ve bazı günler çok halsiz ve bitkin hissedeceksin. Kendinize güvenin ve her defasında öncekinden daha güçlü bir hayata geri dönüş yapacağınızı bilin.

20. Hem güzel hem de tatlı olmak iyi bir şey. Kim olduğunu biliyorsun, yüzünü tanıyorsun. Kendiniz bu şekilde tanıdığın gibi içinde yaşayan seni de tanımalısın. Mutlu olmak için dış görünüşün gibi içini de tanıman gerekir. Tanıyor musun? tanımaya çalışın.

21. Sevmeden önce sevdiğiniz insanları neden sevdiğinizi sorgulayın. Yalnızlık oyunu sizi sevgi oyununa sürükleyebilir. Buna izin verme.

22. Olmak istediğin kadın olma yolculuğunda, bazı şeyler kaybedeceksin. Ne olursa olsun o kadın için savaşın. Daha iyi şeyler olacak. Emin olabilirsin.

23. Dışarıda güzel olmak için para harcıyoruz. İçinde de güzel olmak için çok fazla zaman ve çaba harcayın.

24. Sosyal onaya ihtiyacınız yok. Kendi onayına ihtiyacın var.

25. 20'li yaşlarında olmak korkutucu, ezici, heyecan verici, canlandırıcı ve kafa karıştırıcıdır. Kaybettiğini düşünebilirsin ama değilsin.  Hala yoldasın.

Yorumlar