Sevgilim Ne Zaman Olacak Diye Soranlar İçin - Gerçek Aşk Seni Bulacak



Bunun için bekle.

Kaygılarını geçiştirerek bekle. Aklınıza tıkadıklarınızı bilen kişiyi bekleyin. Seni bu hayatından (Mutsuz, Bitkin veya yalnız) nasıl çıkaracağını bilen birini bekle.

Sizi gözlemleyen ve sadece siz konuşurken konuşmak isteyecek kişi için bekleyin. Kamu alanlarında olduğunuzda bile, ikinizin kendi dünyanızda olduğunuzu hissettiren birini bekleyin. Bir odaya doğru  yürüdüğünüzde adımlarınızı sayan kişiyi bekleyin.

Seni güvende hissettiren birini bekle. Varlığı size rahatlık getirecek olanı bekleyin. Evine benzeyen birini bekle.

Sizi her halinizde sevecek biri için bekleyin. Sahiplenecek, kötü zamanınızda, iyi zamanınızda ve tüm hayatınız boyunca yanınızda olacak biri için sadece bekle.

Ağladığında seni güldürecek kişiyi bekle. Kızdığında sizinle kavga etmeyecek, terk etmeyecek olanı bekle. Senin hakkında ne derlerse desinler sadece sana kulak asanı bulmak için bekle.

Sadece size nasıl hissettiklerini söyleyenleri değil, size gösterenleri bekleyin. Tutarlılığı gösteren ve her lafında duran kişiyi bekleyin.

Zahmetsiz ve doğal olduğu yeri (Mutluluğu) bekleyin. Beklentilerinizi ve standartlarınızı karşılayanı bekleyin. Sizi neden başka birisine asla yar etmeyeceğini gösterenleri bekleyin.

Olmak istemediğin bir şey olmaya zorlamayanı bekle. Seni bütünüyle, kusurlarını ve her şeyini bilen birisini bekle ve bunlar için değil; siz olduğunuz için sizi seveni bekleyin.

İnanılmaz aşkın ne olduğunu gösteren birini bekleyin. Seni ne kadar çok sevdiğini gösteremeyen, eğer göstermek isterlerse sana dünyayı verebilecek insanı bekle. Dünyayaları vermek isteyeceğiniz kişiyi bekleyin.

İlişkinin zor ve dağınık olduğunu anlayanı, ancak yine de seninle yaşamak isteyeni bekle. Seni kaybetmekten korkan birini bekle.

Sana bu hayatı mutlu olarak yaşamanı, dünyayı değil evrenleri bile seninle sevebilecek birini bekle.

Yorumlar