Amerikalılar Neden ve Ne Kadar Vergi Ödüyor? - Amerikalıların Vergileri Nereye Gidiyor?



Her yıl, ABD Vatandaşları kendilerine “Neden vergi borcum var?” Diye sorarlar.
Muhtemelen Amerika'daki  iki kesimin ölüm ve vergiler olduğunu duymuşsunuzdur  Amerikalı bazı insanlar daha kötü olanın üzerinde tartışırlar, bu da daha adil vergidir. Daha adil vergi ABD Vatandaşlarının kazandıkları paraların gidişatının grafikler ile belirlenmesi olarak bilinir.
Amerikalılar maaş çekerken paralarının büyük bir bölümünü o anda hüküme'te teslim etmek zorundadırlar , bu Amerika'da yıllardır işleyen bir kanundur ve değiştirilemez, hile yapılamaz.
Amerika'da vergilerin nereye gittiğini ve ne kadar vergi ödediklerini duymak istemeyebilirsiniz, bu gerçekten de merak edilesi bir konudur. Amerikan vatandaşlarının ödediği vergiler Adil vergi olarak tüm vatandaşlara Grafikler ile belirtilir. İşte, Amerika'da vergilerin ne kadar olduğu ve nereye gittiği sorularının cevapları.

Amerikalılar neden ve ne kadar vergi ödüyor?

Amerika'da Nisan ayından sonra bir kez ödenmesi gereken iki tür vergi vardır. Bunlara federal vergiler ve eyalet vergileri denir.
Federal vergiler Sağlık, sosyal güvenlik, savunma ve güvenlik gibi sağlık programları için ödeme vergi alır.
Vergiler ayrıca gıda, işsizlik sigortası, düşük gelirli konut yardımı ve istismara uğrayan çocuklar için  güvenlik ağı programlarına sunuluyor. Ödenen vergiler bu şekilde işlem görüyor.
Temel olarak, amerikan vatandaşlarına yardım etmek için vergi öderler. Temel sağlık hizmetlerine erişebildiklerinden emin olmak ve  yeterli yiyecekleri için ödedikleri vergiler ile onlara ödeme yaparlar.
Bu arada, eyalet vergileri yerel okul bölgelerine, kasabalarda ki (demiryolu ve köprüler gibi) geçiş sistemleri, düzeltme tesisleri, çevre programları, pansiyonlar ve parkların yapılması, geliştirilmesi için kullanılıyor.
Bu vergiler Amerikan vatandaşlarının yaşaması, büyümesi, eğitim alması ve aile kurması için en önemlisi'de Amerikanın güzel bir yer olmasını sağlamak için kullanılır.
Bununla birlikte, federal vergiler ve eyalet vergileri Amerikan topluluğunun sorunsuz bir şekilde yürümeye devam etmesini sağlar.

Amerika ödenmesi gereken vergi miktarını nasıl belirler?

Bir Amerikan vatandaşının gelirleri, devlete ödemek zorunda oldukları para miktarını belirler. Yüksek ödeme alan bir Amerikan vatandaşı veya hisse senedi satan bir Amerikan vatandaşının vergileri yıl sonunda daha yüksek olacaktır, çünkü kazandıkları daha fazla para, adil vergi konumunda size yetecek paranın %25'ini almaktır.
Amerika'da vergi ödenirken Aile durumuda da dikkate alınmaktadır. Kendinize ek olarak bakmakla yükümlü olduğunuz (genellikle çocukları olan aileler) daha az vergi öderler. Sahip oldukları daha fazla çocuk, vergileri daha fazla düşecektir.
Bazı insanlar yıl boyunca vergilerini yavaşça öderler, diğer insanlar ise hepsini aynı anda öder. Bu işlem Amerika'da çalışma şartlarına ve gelirlerine bakmaktadır.
Amerika'da çalışılan şirket her ay işçisinin maaşından belli bir miktar para alabilir. Bu gerçekleşmezse, yıl sonunda daha fazla vergi ödemek zorunda kalırlar. Amerika'da iş yeri sahibi çalışanlarının Vergilerinin bir miktarını yatırır. Sigorta, Amerika'da Devlet tarafından zaten karşılanan bir kanundur.
Yıl boyunca Amerikan vatandaşları düzenli vergi ödemişseler, iade çeki alırlar (Bir miktarı).

Bir Amerikan vatandaşı vergilerini ödemeyi reddederse ne olur?

Amerika'da vergileri ödemek yapmak istedikleri son şey olsa da, doğru şekilde yaptıklarından emin olmaları gerekir. Bir amerikan vatandaşı gelirleri ilgili ya da başka bir şey hakkında yalan dosya hazırlarsa, başları büyük belaya girer.
Amerika'da dürüst olmak zorundasın - bu gelirin ne kadarsa o kadar olduğunu belirtmek zorundadırlar.
Amerika'da Vergi sahtekarlığı büyük bir suçtur. Eğer bir amerikan vatandaşı vergi kaçakçılığından yakalanırsa, büyük bir ücret öder (vergilerinden bile daha büyük) ya da hapis cezasına çarptırılır.
Eğer Amerika vergisiz olarak yaşanan bir yer olsaydı, devlet işçilerine ödeme yapmayacak, okullar finanse edilmeyecek ve yaralı kadın ve erkeklerin tıbbi hizmetlere erişimi olmayacaktı. Vergiler, amerikanın ve tüm ülkelerin çalışmasını sağlayan şeydir. Onları ödemek sivil bir görev sayılır.

Yorumlar