Bir Kızla Nasıl Flört Edilir? (Karışık Duygular Aşırı Olduğunda)

Bir kızla nasıl flört edilir?

Eğer onunla çıkmak istiyorsan, bir gün övgülerle onu mutlu edip ertesi gün ortadan kaybolamazsın. Karmaşık duygularınız sadece onu sizden soğutacak, bu yüzden çabalarını ona özel hissettirecek şekilde yapmaya çalış.

Bir kızla nasıl flört edilir? Bir kızla flört etmek.

Kızlar düşündüğünüz kadar kafa karıştırıcı değildir. Ona karşı göstermen gereken güçlü hisler duyuyorsanız, yüzlerce dolar harcamak zorunda değilsiniz ya da bir spor arabaya almanız gerekmiyor. Yapmanız gereken tek şey, ona ne kadar önem verdiğinizi göstermektir. Temel olarak, tek ihtiyacınız olan çaba.
Onu etkilemek için havalı olmayı denemeyin, çünkü bu size geri teper. Çoğu kız karışık duygular besleyen erkeklerle ilgilenmez ya da hayatlarında bir önem taşıyan yere koymaz. Kendilerini özel hissetmek istiyorlar. İstedikleri şeyleri hissetmek istiyorlar. Onlardan hoşlandıklarını bilmeleri kadar kendinden emin olmanı istiyorlar.
1.  Ona düşündüğünüzü söylemek için günaydın mesajları gönder. Onu nasıl özlediğiniz ya da gördüğünüz en güzel kadın olduğunu söylemek zorunda değilsiniz. Sadece günaydın demek yeterince tatlı, çünkü erkenden onu düşündüğünü biliyor.
2. Sevdiği Yiyecekleri al.  Patates Kızartması. Çikolata. Bir çikolatalo süt. Sevdiği şeylere dikkat edin ve sonra onu bu konuda şaşırtın.
3.  Fiziksel özellikleri hakkında yorum yapmak yerine ona kişiliğinin bir yönüyle iltifat edin. Ona konuşma şeklini sevdiğini veya onunla beraber ne kadar iyi vakit geçirdiğini söyle. Bunlar bir ömür boyu hatırlayacakları iltifatlar.
4.  Onu doğal olarak güldürün . Bir sosyal medya paylaşımları ile ona yaklaşma. Yan yanayken ona söylemeye hazır olduğunuz bir şakayı yapma. Seninle sohbet etmek istiyor. Düzenli, günlük konuşmalarda komik olmanızı istiyor. Komiklik yapmanızı değil.
5.  Onu kızdırın - ama ona kötülük yapanların size söyleyeceği tavsiyelerde bulunmasını istemeyin. Ona hakaret edersen, seninle ilgilenmeyecek. Seninle hiçbir şey yapmak istemeyecek. Bunun yerine, şapkasını ya da giydiği ayakkabıları hakkında hafifçe şaka yapmayı dene, Bunlar şakacı bir şekilde yaptığınızı ve gerçekten de sevimli bir insan olduğunu düşündürecek.
6.  Sürekli sarılmaları, arkadaşlarınızla yaptığınız gibi sadece sarılarak yapma. Kollarını etrafında hissetmesine izin ver. Sana dokunmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlemesine izin ver.
7.  Instagram'daki beğenilerinizi bir köşeye bırakın Çocuksu gibi görünüyor, böyle yaparsan sadece onunla ilgilendiğini ima etmenin kolay, çabasız bir yolu.
8.  Biraz daha iyi tanıştığında ve onun da sizinle ilgilendiğinden emin olduğunuzda, konuşurken koluna dokunun, yan yana otururken bacaklarınızın birbirine değmesine izin verin, omzuna elinizi yerleştirin Elini tutun, elini kulağının arkasına doğru itin. Cinsel gerginliği arttırmak için ona sık sık dokunmak için mazeretler bulun. (Burası sizin ne kadar ilerlediğinize bağlı tabi :D)
9.  Soğukta, ceketinizi ona verin. Parfüm kullanıyorsanız kıyafetlerinize bol bol sıkın. Çünkü o gün boyunca onun kokusunu alacak ve sizi düşünmeyi bırakamayacaktır.
10.  Ona bir şarkı, film ya da onun ilgilendiğini düşündüğünüz bir kitabı ve hatta bu ifadeyi kullanın: Bu bana seni hatırlattı. Çevresinde olmasa bile, zihninde olduğunu gösterecektir.
11.  Ne söylediğini dinle. Belli bir filmi izlemek için filmlerden bahsediyırsa, birlikte nasıl gitmeniz gerektiğinden bahsedin. Eğer bir oyun  hakkında rastgele bir konuşma yaparsa, onunla bir oyun oynama yerine gidin (Bowling, Gokart vb). Günlük sohbetlerinizde ona Beni seviyor musun? diye sormak için bahaneler türetin.
12.  İsmini özel kıl. Mesajlaşırken ve yüz yüze görüşmelerde bunları kullanın. Aşırı kullanmamaya da çalış.
13.  Yeni bir şey giydiğinde, farkettiğinizi kanıtlamak için ona bir iltifat'da bulunun. Ona yeni saçlarını ya da aldığı yeni kolyeyi sevdiğini, çok yakıştığını söyleyin. Bu onun her detayını bildiğinizi algılamasını sağlar. Umursadığınızı ve değer verdiğinizi gösterir .
14. Yanında dik ve düz durun. Ellerinizi saçlarından geçirin.
15.  Birden ortaya çıkan hediyelerle ona özel hissettirin. Hiç para harcamak zorunda değilsin. Ona doğrudan bahçeden koparılan bir çiçek ya da el yazısıyla yazılmış bir not verebilirsin. Bu senin  Yumuşak tarafını gösterecek bir şey.

16. Telefon numaranı ona ver.
17.  Muhtemelen ona bakarken yakalanmak istemiyorsunuzdur, ama onun dudaklarına bakarken sizi yakalamasına izin vermelisiniz. Bu şekilde onu öpmek istediğinizi biliyor olacak.
18.  Onun istediği stilleri seçin. Renk, tarz ve uyumunu sizde dikkate alarak o şekilde giyinin.  Onun görüşünün sizin için önemli olduğunu göstermek için sessiz ve basit bir yol.
19.  Göz teması kur ve ona gülümse. Onunla vakit geçirmekten keyif aldığınızı anlatmaya çalışın, ona bakmanın keyfini çıkarın, onu kendi dünyanızın içinde yaşamaktan keyif alın.
20. Cesur olun ve ona ondan hoşlandığınızı söyleyin. Çoğu kız karışık duyguları deşifre etmekte sıkıntı çekiyor, yani aylar boyunca oyun oynamak yerine ona karşı dürüst olmandan daha çok hoşlanacak.

Yorumlar