Gerçek Hayalet Fotoğrafları Olduğu İddia Edilen +19 Korkunç Fotoğraf!

İnternette araştırdık ve en korkunç gerçek hayalet fotoğraflarından bazılarını bulduk. Gerçek olduğu iddia edilen hayalet fotoğrafları.
gerçek hayalet fotoğrafları korkunç olaylar ve hikayeler


Newby Kilisesi'nin Hayaleti. (Wikipedia)

1. NEWBY KİLİSESİ

1963'te Yorkshire, İngiltere'deki Newby Kilisesi'nde takılıp kalmış bu fotoğraf, bir başörtüsü takan ve bir sunakta duran, dokuz metrelik bir figürü betimliyor. Birkaç fotoğraf uzmanı fotoğrafı incelediler ve bunun bir çift pozlama veya başka bir fotoğraf montajı olmadığını beyan ettiler. 

2. RAYNHAM SALONU


Raynham Hall'un “Brown Lady”.  (Wikimedia Commons)
Raynham Salonu “Brown Lady”. (Wikipedia)

Tüm zamanların en ünlü açıklanamayan hayalet resimlerinden biri olan İngiltere'nin efsanevi “Brown Lady”, 1936'da Country Lifedergisinin fotoğrafçıları tarafından çekildi . 1835'e kadar uzanan “Brown Lady” nin sayısız izleri vardı.

3. ARJANTİNİN MÜCADELE GNOMU


(Youtube)
(Youtube)

Bu kan tüyler ürpertici fantom, 2008 yılında Arjantin'de General Guemes kasabasında bir akıllı telefonla çekildi. Olay video olarak çekildi - İşte o vahşet dolu anlar hala YouTube'da mevcut.:


4. BACHELOR'S GROVE'IN MADONNA


(Youtube)
(Youtube)

Chicago yakınlarındaki Bachelor's Grove Mezarlığın'da, birkaç paranormal olayın olduğu biliniyor. 1991yılın'da çekilmiş yüksek hızlı kızılötesi fotoğraf, bir mezar taşı üzerinde oturan hayali bir kadını tasvir ediyor.

5. COOPER AİLE HAYALETİ


(Youtube)

Muhtemelen 1950'lerden kalma olan bu fotoğraf, Mama Cooper, Büyükanne Cooper ve iki çocuğu yemek masasında gülümseyerek gösteriyor. Aynı zamanda tavandan asılı bir ceset gibi görünen cismi de tasvir ediyor. 

6. BOOTHILL'İN HAYATI


(Youtube)
(Youtube)

Aktör Ike Clanton, Arizona'da Tombstone'daki Boothill Graveyard'da fotoğraf çekilmek için bir günlüğüne kovboy kıyafeti giyinmişti. Muhtemelen arka plandaki kovboy şapkası takılı adamın fotoğrafta çıkması planlanlanmamıştı.

7. AMITYVILLE HAYALET ÇOCUK


(Youtube)
(Youtube)

Amityville, NY'deki bu perili ev 1970'lerde nihayet The Amityville Horror filmine yol açan kitlesel tanıtım konusuydu Fotoğrafçı George Lutz, 1976 yılında evinin fotoğraflarını çekmek için kamerasını eline aldı, ancak 1979'da küçük bir hayalet çocuğu tasvir eden bir kare yakaladı.

8. GRAVESTONE'DA BEBEK


(Youtube)
(Youtube)

Avustralya, Queensland'da 1940'larda, Bayan Andrews adında bir kadın tarafından çekilen bu fotoğraf, mezar taşında oturan ve kameraya bakan bir bebeği açıkça göstermektedir. Bayan Andrews genç kızının mezarını ziyaret ediyordu. Yine de hayali bebeğin kim olduğunu bilmediğini söyledi.

9. ARKA KOLTUK KAPTANI


(Youtube)
(Youtube)

Mezarlıklarda çekilen hayalet fotoğraflarının seviyesi arttı. Bu, 1959 yılında annesinin mezarını ziyaret ederken Bayan Mabel Chinnery tarafından çekildi. Kocasını arabada beklerken gösteriyor. Bayan Chinnery'ye göre, aynı zamanda ölü annesinin arka koltukta oturduğunu da gösteriyor.

10. FARMHOUSE'DA HİSSE


(Youtube)
(Youtube)

Fotoğrafçı Neil Sandbach, 2008 yılında bir İngiliz çiftlik evinde bir kaç fotoğraf çekti. Daha sonra bilgisayarında çektiği fotoğraflardan birini incelerken, genç bir çocuk gibi görünen bir spektral imgenin varlığına dair bulgular fark etti.

11. ARKADA Kİ HAYALET


(Youtube)
(Youtube)

1997'de Denise Russell'ın büyük annesinin masum renkli bir fotoğrafı olmasını amaçladı, 1994'ten beri ölmüş olan büyük annenin kocasına çarpıcı bir benzerlik gösteren arkasındaki bir adam da fotoğraf karesinde yer aldı.

12. YANAN BİNADA Kİ KIZ


(Youtube)
(Youtube)

Bu fotoğraf, İngiltere'nin Wem Town Hall'unu 1995 yılında bir yangını gösteriyor. Aynı zamanda, binadan kameraya bakan bir kızı tasvir ediyor gibi görünüyor.

13. KIRPIK KOL


(Youtube)
(Youtube)

2000 yılında Manila'da yakalanan bu fotoğrafta iki gülümseyen kızın yanı sıra kızların kollarını kaplayan ürkütücü bir hayalet ortaya çıkıyor.

14. UZUN ÖMÜRLÜ BİR KARDEŞ MESAJI


(Youtube)
(Youtube)

Robert A. Ferguson, 1968'de Los Angeles'taki Ruhsalist bir toplantıda bu fotoğrafın çekildiği yerdeydi. Onun arkasında duran 1944 yılında ölen kardeşi Walter gibi görünüyor.

15. SS WATERTOWN'in HAYALETLERİ


(Youtube)
(Youtube)

1924'te SS Watertown'da iki denizci hayatını kaybettikten sonra , ölen gemicilerin yüzlerinin tekrar tekrar su yüzüne çıktıkları söyleniyor. Bu fotoğraf, kafalarının denizden ortaya çıktığını gösteriyor.

16. PENCERE SAATİ


Kapı camında bir kadın ve köpeği var.  (Youtube)
Kapı camında bir kadın ve köpeği var. 

Bu fotoğrafın amacı, Chicago'da mutlu bir anne ve oğlunun güzel bir anı fotoğrafı çekinmek istenmesiydi. Aynı zamanda yaşlı bir kadının hayaletini ve kameradan kapıya bakan bir köpeğin de olduğunu gösteriyor.

17. FREDDY JACKSON'UN HAYATI


Freddy Jackson'ın yüzü sağdaki resimde başka bir askerin arkasında görünür.  (Youtube)
Freddy Jackson'ın yüzü sağdaki resimde başka bir askerin arkasında görünür.

Freddy Jackson, 1919'da cenaze töreninin yapıldığı İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin bir üyesiydi ve eski savaş arkadaşlarının bu fotoğrafın Freddy'in öldükten sonra çekildiğini söyledi. Sağdaki eke bakarsanız, Jackson'ın başka bir askerin arkasında durduğunu görebilirsiniz.
Fotoğraflar: Düşünce Kataloğu

Yorumlar