Güçlü Kadın Olmanın Anlamı Nedir? Güçlü bir Kadın Olmak İçin



Güçlü bir kadın olduğumu öğrenmek benim için zor bir yolculuktu, ama şimdi eminim ki güçlü bir kadın olduğumu söyleyebilirim.
Şimdi gördüğüm kadın, birkaç yıl öncesi ile aynı kadın değil. Dün olduğum aynı kadın bile değilim.
Güçlü bir kadın olmak için şiddetli , kuvvetli olmayı öğrendik, çünkü zayıf, savunmasız ve kırılmış gibi hissediyoruz. Hayattaki engellerin aşılabilir görünmesiyle güçlendik.
Güçlü bir kadın olmak için korkusuz olmayı öğrendik çünkü daha önce korku içinde yaşadık, reddedilme korkusu, yetersiz olma korkusu ve başarısızlık korkusu. Artık korkmuyoruz. Güçlü bir kadınız. Her akdın güçlü olabilir. Kendimizden emin adımlar ve korkusuz bir yürekle ilerliyoruz.
Güçlü bir kadın demek, savaşçı , şiddetli veya saldırgan anlamına gelmez, alçak gönüllülükle bunun içerisindedir.  Bir savaşçı; günlük yaşamında fevkalade güzelliğimizi ortaya çıkarmak gibi.
Güçlü bir kadın, özürsüzdür , saçma bir tavır takınmaz.
Güçlü bir kadın, gerçek özünü bulmak için çok çalışmıştır. Ve sonunda kim olduğunu tanımıştır. Kendiniz tanıyan insanlar diğer insanlardan 1 tık daha ileridedir.
Güçlü bir kadın, şiddete karşı gelebilir ve hakkını savunmayı iyi bilir. Hakkınını savunamayan kadın güçsüzdür.
Güçlü bir kadın serttir , işler karıştığında sert tavrını ortaya koyabilir.

Güçlü bir kadın daima kendini ve etrafındaki insanları daha iyi gözlemler.

Güçlü bir kadın olmak ile genetik arasında hiç bir ilgisi yoktur. Güçlü bir kadın olmak, bedenlerimizi şu anda oldukları gibi kabul etmemizdir. Her korku izini, her yara izini, her yanık izini, her lekeyi ve cildinizin her bir izini sevmektir. Bütün kusurlarımızı seviyoruz.
Güçlü bir kadın olmayı seviyorum. Kendimden emin ve güçlü olabilirim. Ben güçlüyüm, ama aynı zamanda yumuşağım. Sözlü olarak özür dilemeyi seviyorum. Ama aynı zamanda iyilikle, yumuşaklık ile ve sertçe konuşabilirim. Ben zarif bir bayanım fakat olması gerektiğinde sert bir kadın olabilirim.
Güçlü bir kadın olmayı seviyorum.  Duyarlılığımı ve hassasiyetimi seviyorum.
Güçlü bir kadın, eşsiz güzelliğiyle inanılmaz bir canlıdır.
Güçlü bir kadının, herkesten farklı güçleri, nitelikleri ve eğilimleri vardır. Güçlü bir kadın, sevgi, aşk ve güç gibi inanılmaz bir canlıdır. Ve hayatı boyunca güzel şeyler yapabilir.
Bir kadın güçlü olmalı. Yakıcı - Yıkıcı olarak güçlü değil; güzelce güçlü.

Yorumlar