Hayallerinize Ulaşmak İçin Bir Ömrünüz Var


Zamanı düşünüp durmayı bırak. Hayır, sen bu yaşta olacağını düşündüğün yerde olmayabilirsin. Evet, bazı arkadaşlarınız senden daha fazla para kazanıyor ve senden daha iyi evlerde yaşıyor olabilirler. Ama bu seni hatalı yapmaz. Bu, onlardan daha az değerli olduğunuz anlamına gelmez.
Hayallerine ulaşmak için bir ömrünüz var, bu yüzden biraz yavaşlayın. Biraz mola verin. Kendi sınırlarınızı zorlamak yerine kendinizi rahatlatın, çünkü kendinizi psikolojik olarak tüketmek istemezsiniz. Ruh sağlığınızın başarıya giden yolda acı çekmesini istemezsiniz.
Kendinize ayak uydurmak için kendinize izin verin. Varlığınızın her saatinde çalışmak yerine eğlenmek için de kendinize zaman ayırın.
Tabii ki, bu gevşemeye izin vermen gerektiği anlamına gelmez. Bu konuda kendini sıkman gerekmediğini söylüyorum. Kafanı dinle, rahat yaşa ve daha sağlıklı odaklan.
Sadece, gerçek başarının yıllarca  süren çabalar gerektirdiğini bilmeniz anlamına gelir. Ne kadar yetenekli olursanız olun, hayallerinizi bir gecede gerçekleştiremezsiniz. Motivasyona ihtiyacın var. Doğru yolda iyi bir sürüş hakimiyetine ihtiyacın var. Kendinizden vazgeçmek için her türlü sebebiniz olsa bile, ileriye doğru yürümeye devam etmelisiniz.
Çoğu gün, kendinize bu konularda sağlıklı düşünmek için izin veremezsiniz, çünkü aynı yerde adım atarsanız asla bir yere varamazsınız. Ancak bazı günlerde istisnalar yapabilirsiniz. Bazı günlerde kendinize zaman ayırabilir ve kafanızı dinleyebilirsiniz.
Kendini yorma. Bugün her şeyi yapmanız gerekiyor gibi hissetmeyin, çünkü bu imkansız. Hazırlanmadan önce her gün ileriye koşar adımlar atmak yerine çok küçük adımlar atmak daha iyidir.
Hayallerine ulaşmak için bir ömrün var, bu yüzden ulaştığınız kilometre taşlarının yokluğu hakkında kendinizi kötü hissetmeyin. Kendinizi farklı alanlarda arkadaşlarınızla karşılaştırmayın. Kendinizin bir hayal kırıklığı olduğuna inanmayın, çünkü denediğiniz sürece kendinizle gurur duymalısınızAsla kendinden vazgeçmediğin sürece. Kendine güveninden.
Hayallerine ulaşmak için bir ömrün var, o yüzden kendini çok zorlamayı bırak. Yavaş olarak iyi yapıyorsun.
Çalışma günlerinizden en az 1 gün kendinize ayırın. Her zaman arkadaşlarınız ile bir arada eğlenin, bir bira yudumlayın, Netflix'i hala tembel lise öğrencisi gibi kullanmaya devam edin.
Hayallerine ulaşmak için bir ömrün var, o yüzden acele etmeyin. Hedefinize ulaştıktan sonra, yolculuğundan daha çok keyif almak istersiniz. Kendinizden olabildiğince fazla şüphe etmediğinizi, yeteneklerinize daha fazla inancınız olduğunu bilmelisiniz.
Zor bir şey istiyorsanız, yeterince çaba harcarsanız, o zaman onu alırsınız. Sadece biraz zaman alır. Ve senin bir ömür zamanın var.

Yorumlar