İnsansı Yaratık Ningen Resmen Doğrulandı! - İnsansı Yaratık Ningen'i Gördünüz mü?

Ningen,  resmen doğrulandı!

[*] Ningenler, Antarktika yakınlarındaki buzlu sularda yaşayan insansı yaratıklardır. Ningenler insan benzeri ve tamamen beyaz renktedir. Bazı insanlar su altında nefes alabilen keşfedilmemiş bir maymun türü olduğunu düşünüyorlar. Bazen Ningen'in vücutlarının bir denizkızına ya da farklı yüzgeçlere sahip oldukları görülürken, diğerleri karada yürümelerine olanak tanıyan arka ayakları olduğunu iddia ediyorlar.

[*] Japonya'da ningen'in varlığına dair söylentiler, Japon balıkçıları ve keşfedici araştırma gemileri tarafından söylendi ve doğrulandı.
[*] İlk görüşte, bir Japon araştırma gemisinin üyeleri uzak bir denizaltı gördüklerini düşündüler, yakınlaştıkça, canlı bir hayvan olduğunu fark ettiler. Sonunda yaratık suyun derinliklerine geri döndüğü söylendi.
[*] Bu araştırma gemisinde yer alanların, fotoğrafları ve videoları görüntülemeyi başardıkları ve belgeledikleri söylenmiştir. Bu kanıtlar, ya hükümet etkisinden ya da paranormal bir olayla ilişkilendirilmemesi için kültürel baskıdan hiçbir zaman ortaya çıkmamıştır.
[*] Bir Japon paranormal dergisinin 2007 yılında ki bir makalesinden sonra Ningen popüler konular arasına yükseldi. Makale onlara “Antarktika İnsanları” adını vermiş ve Namibya kıyısından bir Ningen olduğu anlaşılan bir Google Haritalar ekran görüntüsünü dahil etmiştir:
Ningen'in görüntülendiği Google Maps fotoğrafı.


[*] Ningen çoğu zaman geceleri ortaya çıkıyor.
[*] “Ningen” Japonca “insan” anlamına gelir.
[*] Bazen Ningen, insanların veya maymunların büyüklüğü olarak tanımlanır, bazı zamanlar, bir balinadaki blumbery derisiyle 60-90 fit uzunluğunda görünürler.
[*] Bazı insanlar, internette Ningen'i bulduğunuz bazı görüntülerin, gerçek fotoğraflardan güvenilir bir şekilde kredilendirilmeleri için kasıtlı olarak inanılmaz olduklarını söyleyecek kadar ileri gittiler. Ningen'i görüntüleyen insanlara Ücret ödeneceği açıklandı.
[*] Ningen'in gözleri ve ağzı var fakat başka yüz özellikleri yok.
[*] Bu sualtı videosu, bir Ningen'in habitatında neye benzediğini gösteriyor:


[*] Ningen'in sınırlı olmasının başlıca sebebi, yaşadıkları uzak yaşam alanlarının olması nedeniyle, sadece 1'er birer gezintiye çıktıkları söyleniyor. Her ne kadar söylentiler olsa da, Japon hükümeti Ningen'in internet sayfalarını ve fotoğraflarını takip ediyor ve bunları kaldırmaya çalışıyor.

Yorumlar