Şeytan Nasıl Çağrılır? - Şeytan Çağırma Yöntemleri



Korku filmlerini izlemekten ve bu gibi şeylerden eğlence duyuyorsanız, bu içerikte şeytanı nasıl çağıracağınızı öğreneceksiniz.
Herkes şeytan çağırmayı öğrenebilir. Bu işlem filmlerin çekilmesinden bile çok daha kolay. Araştırmanızı önceden yaptığınızda ve hatta bıkmadan, usanmadan bu araştırmaları sürdürdüğünüz sürece, bu evrenin dışında ki yaratıklarla başarılı bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Ne Yapmalı?

Yapman gereken ilk şey, hangi şeytanı çağırmak istediğinizi seçmek. Hepsi aynı değil, bu yüzden kararınızı akıllıca yapmanız gerekir. Sonuçta, bazıları sizinle daha hoş ve anlayışlı olacaktır, diğerleri ise şiddetli ve kızgın olacaktır.
Araştırmanızı zamanında iyi ve doğru bir şekilde ilerletdiğinizden emin olun ve doğru nedenlerden dolayı onları çağırdığınızdan emin olun. Onları istismar etmemelisin. Aslında bakarsanız iyi bir iletişim kurmak istiyorsanız, saygı göstermelisiniz.
Bir söz vermeden şeytan çağıramazsınız. Hangi iblisin seninle ilgilenmek istediğini anladıktan sonra,  kendini daha rahat hissettirecek bir takım öğeler almalısın. Örneğin, açgözlülüğün şeytanı olan Mammon'u çağırmak istiyorsanız, şeytanla kendiniz arasındaki güveni temsil etmek için bir baykuş ipliği bileziği bulmaya çalışmalısınız. 
(Yabancı kaynaklarda geçen Şeytan çağırma seanslarında Mammon Aç gözlü bir şeytan olarak belirtilir.)
İblis telepatik olarak seninle konuşmayı seçebilir, ama güvende olmak için, seninle iletişim kurması için her zaman korkutucu bir aynayı yanında bulundurmalısınız.
Son adım, hazır olduğunuzda ritüeli hazırlayabileceğiniz boş bir alan bulmak. Kilitlenebilir bir kapısı olan bir oda olduğundan emin olun. Rahatsız edilmeden tamamen yalnız kalmalasınız. Ayrıca, halı yerine parke zeminlere sahip olmalısınız.

Çağırmaya Saatler kala ne yapılmalı?

Dışarısı karanlıklaşıncaya kadar bekleyiniz, çünkü gece ritüelleri gündüz yapmaktan daha iyidir.
Odadaki tütsüyü, iblisin ilişkili olduğu bir kokuyla yerleştirdiğinizden emin olun. Aynı renge sahip beş muma sahip olmalısınız, şeytana uygun olduğunu düşündüğünüz bir renk.
Sonra,  döşemeye bir pentagram çizin. Bunu yapmak için, ortasında bir yıldız ile büyük bir daire oluşturun. Bir ip, bir cetvel veya size rehberlik edecek başka bir şey kullanarak çizgilerinizin mükemmel bir şekilde düz olduğundan emin olun.
Topladığınız beş mumu pentagramın üzerine yerleştirin. Hava, su, toprak, ateş ile yeryüzünün farklı unsurlarını temsil etmek için her birini mumlar ile ışıklandırın.
Son olarak, çağırmak istediğin şeytanın adını yazın. Gözlerini kapatıp bu duyguyu görselleştirebilmelisin. Kafanın içinde kazınmış olmalı.

Yabancı insanların şeytan çağırma seanslarında ki sözler neler?

Gözlerini kapat ve iblisin isimini resmet. Bunu yaparken, iblisin dualarını yüksek sesle oku. Aşağıda yabancı kaynaklardan bir şeytan çağırma duası var bu :
“Efendimiz Şeytan, zarafetinizle, bana zihnimde korkusuz kalmak ve yapmak istediğim şeyi yerine getirmek için sana dua ediyorum, yardımınla elde edeceğimin sonuna, Bedenim ile sadık bir cevaplar verebileceğime dair ruhumu sizi emanet ediyorum, Bu saygılı ve alçakgönüllü sözlerim  adına soruyorum (*Şeytan adı) , bana layık olabilir misiniz. ”
Bir şeytan ile başarılı bir şekilde bağlantı kurarsanız kibar ve saygılı kalmayı unutmayın. Onlardan talepte bulunabilirsiniz, ancak size yardımcı olmalarını veya bunu yapmaya zorlamamalısınız. Şeytanlara başka bir canlıya nasıl davranacağın gibi davran.
Şeytanlar gittikten sonra, son derece güçlü bir enerjiyle temas kurduğunuz için vücudunuzda karıncalanma hissedebilirsiniz. Bu normal. Bu, başarını temsil etmektedir. 

Yorumlar