Tembel Bir Kıza Aşık Olmanın Önemleri - Üşengeç Bir Kıza Aşık Olun


Tembel bir kıza aşık olun çünkü;  O sizin için gerçekçi olmayan yüksek beklentilere sahip olmayacaktır. O, yatak odasına girmeni, elini tutmanı ve her hafta sonu gezmeye gitmek istemeyecektir.
Çoğu zamanını, film izlemek, video oyunu oynamak ya da masa oyunları oynayarak geçirmekten çok memnun kalacaktır. Altında çerez, pizza ve rahat battaniyeler olduğu sürece mutlu olurlar. Bu şekilde düşük bakım gerektiriyorlar. Yapılması imkansız bir şey istemiyorlar. Sevdiği insanlarla kaliteli zaman geçirmekten, onlarla heyecan verici bir şey yapmaktan daha çok memnunlar.
Tembel bir kıza aşık olun çünkü en iyi konuşma başlatıcıları, en iyi espri anlayışı, en iyi varsayımları vardır. Evden dışarı adım atmadan kendini ve arkadaşlarını eğlendirebilir. Tembel kızların hızlı bir zekası vardır. Milyonlarca düşüncesi var. Bedeni dizüstü bilgisayarıyla, Akıllı telefonuyla yatakta rahat etmeyi sevse de, aklı her zaman uyanık, her zaman meşguldür.
Tembel bir kıza aşık olun çünkü en sevdiği tarihlerde yıldızlara bakmayı, plaj sandalyelerinde uzanmayı ve eski filmleri izlerken çerez yemeyi, içecek yudumlamayı severler. Doğayı ve güzel kitapları ve hatta geç akşam gezintisini tercih ediyorlar. Güzelliğine karşı zekasına değer veriyorlar. Derin konuşmaları yüz yüze, oturarak tercih ediyorlar.
Tembel bir kıza aşık olun çünkü kendi başına olmayı tercih ederler - bu da sizin için büyük bir karar olduğunu gösterir. O boş nedenlerden dolayı senden hoşlanmayacaktır. Seninle zaman geçirmek istiyorsa, onun ilgisini çekiyorsundur. Mutlaka. Çünkü bakış açınızı duymak ve düşüncelerinizi keşfetmek isterler. Çünkü senin yanında, onun için nadir ve en güzel şey olan boş bir odada yalnız olduğundan bile daha mutlu.
Tembel bir kıza aşık ol, çünkü her zaman sana yardım edecektir. Yardımcı olacatırOnunla birlikte olduğunda, nasıl rahatlayacağınızı, o anda nasıl yaşayacağınızı, çoklu işleri nasıl durduracağınızı ve sadece bir dakikalığına nefes almayı öğreneceksinizSize rahat olmanın önemini ve etrafınızdaki sorunları ve hayatınızda ki tüm sorunları, işleri kabul etmek yerine, etrafına sakince bakmanın önemini öğretecektir. Dünyayı farklı gözlerle görmenize yardımcı olacaktırlar.
Tembel bir kıza aşık olun çünkü 'tembel', 'sıkıcı' anlamına gelmez. Evden ayrılmak isteyeceği zamanlar tabi var, bir Broadway ile bile gezmeyi tercih edecektir. Kalite onlar için önemsizdir. Onlar için tek önemli olan şey Huzur ve sessizliktir. (Araba Motoru sesinden etkilenmiyorlar bu Doğan SLX'de olabilir, Broadway ile sınırlı kalmayın:) )
Tembel bir kıza aşık olun çünkü onu mutlu etmek için maddi eşyalara ihtiyaç duymazsınız. O, umursadığı biriyle aynı odada, mekanda ve sahil kenarında olduğu sürece, mutlu ve huzurlu hisseder. Tam olarak kalması gereken yermiş gibi hissederler.

Yorumlar