Ana içeriğe atla

Bu Zamana Kadar Ki En İyi Korku ve Cadı Filmleri! - En İyi Korku Filmleri

En iyi korkunç filmler - korku filmleri - cadı filmleri - yabancı komedi filmleri
Şimdiye kadar izleyeceğin en iyi korkunç filmler listesi. Korku filmleri listesi. Cadı temalı korkunç filmler listesi. En komik yabancı filmler. 



Eğer korku filmi arıyorsan bu güne kadar ki en iyi ve en güzel korku filmi listesi burada. Cadı konulu korku filmlerinden hoşlanıyor musunuz? O zaman bu listeyi sizin için yarattık! Tarihin en iyi ve en güzel korku filmleri bu yaz boş zamanlarında seni yalnız bırakmayacak! En iyi korku filmleri ve komedi filmleri bu listede. En iyi korku filmleri ve komedi filmlerini sevenler için oluşturduğumuz listede Cadı temalı korku filmlerini listeledik. Bu liste En iyi korku filmleri ve komedi filmlerini sevenler için oluşturuldu. Korku filmlerinin en iyileri. Bu güne kadar ki en güzel konusu olan filmler diyebiliriz. Korku türünde film sevenler için dünyanın en güzel korku ve cadı filmleri. Cadı konulu film arayanlar için konusu en güzel filmler. Sizi, izlediğinize pişman etmeyecek en iyi korku filmi listesini hazırladık. Bu listede, en iyi korku filmlerini, en komik yabancı filmleri, en güzel filmleri bulacaksın. Cadı filmlerini sevenler içinde güzel bir liste. 

Cadı sezonu

14. yüzyıl şövalyeleri şüpheli bir cadıyı manastıra taşıdıklarında, rahipler güçlerinin Kara Veba'nın kaynağı olup olmadığını merak ediyorlar.
Tür: Aksiyon, Macera, Fantezi
Beğendiyseniz bu en iyi korku filmlerini de izleyin: Yedinci Oğul, Solomon Kane, Ironclad
Yayınlandığı yerler: YouTube , Google Play
Unutulmaz alıntı: “Buradaki herkesin ve Tanrı'nın kendisinden önce bilinmesine izin verin, bu kadın büyücülükle suçlanıyor! Tüm insanlığa karşı bir veba çağırdığını itiraf etti. ”

Ormanın içine



Bu film Kardeşler Grimm masalları Cinderella, Küçük Kırmızı Başlıklı Kız, Jack ve Beanstalk ve Rapunzel gibi modern bir dokunuş getiriyor. Bir müzik formatı vardır ve Anna Kendrick yıldızlarını konu alır.

Tür: Macera, Komedi, Drama, Fantezi

Beğendiyseniz bu en iyi korku filmlerini de izleyin Oz The Great And Strongful, Home, Pan

Yayınlandığı yerler: Amazon , YouTube , Google Play
Unutulmaz alıntı: “İyi değilsin, sen kötü değilsin, sadece düşünmüyorsun. İyi değilim, sadece haklıyım. Ben cadıyım. Sen dünyalısın ”


The Witches of Eastwick

Cher, Susan Sarandon ve Mi chelle Pfeiffer'ın oynadığı en iyi üç arkadaş, hayallerinin gerçekleştiği tarihi tartışırlar. Her birini baştan çıkarır ve nedenini anlamak için biraz zaman alır.
Tür: Komedi, Fantezi, Korku
Beğendiyseniz bu en iyi korku filmlerini de izleyin: Elvira, Avalon'un Sisleri, Güllerin Savaşı
Yayınlandığı yerler: Amazon , YouTube , Google Play

Unutulmaz alıntı: “Erkekler böyle pislikler değiller mi? Buna cevap vermek zorunda değilsin. Bu doğru. Korkuyorlar. Bir kadının bariz bir güçle karşı karşıya kaldığı zaman dickleri berbatlaşıyor ve bu konuda ne yapıyorlar? Her kadın korkana kadar onlara cadılar derler, yakarlar, işkence yaparlar. Kendisinden korkuyorlar… erkeklerden korkuyorlar… ve hepsi ne için? Zorluklarını kaybetme korkusu. ”

Cadılar

Çocuk kabuslarını veren Roald Dahl'a dayanan bu film, cadıların bir armasıyla fareye dönüşen genç bir çocuk hakkında.
Tür: Aile, Macera, Komedi
Beğendiyseniz bu en iyi korku filmlerini de izleyin: Coraline, Şeytan Şeytan, Küçük Canavarlar
Yayınlandığı yerler: Amazon , YouTube , Google Play
Unutulmaz alıntı: “Gerçek cadılar çok acımasızdır ve çok gelişmiş bir koku duyusuna sahiptirler. Gerçek bir cadı sizi sokak boyunca siyah bir gecede koklayabilir. ”

Bell, Kitap ve Mum


Blaire Cadı Projesi


Yorumlar