Dizi İzleme Siteleri Neden Kapatıldı? Nereden Yabancı Dizi İzleyebiliriz?



Web Dünyası Forum ile bu konu hakkında tartışmaya katıl!




Dün gündeme bomba gibi oturan kararın nedenini merak edenler ve söz konusu sitelerin neden ve hangi hakla kapatıldığını öğrenmek isteyenler sosyal medya'yı sarstı! Sosyal Medya'da büyük tepki alan bu konu yabancı dizi sevdalılarını maruz ederken de Yabancı site yöneticileri de mağdur oldukları gözden kaçınılamaz. Peki ya neden kapatıldı? Nereden izlemeye devam edebiliriz ve daha fazlası bu konuda en açık şekilde sizlere anlattık.


NEDEN KAPATILDI?

Dizi platformu Netflix'in dünyaca ünlü birçok dizinin Türkiye yayın haklarını da satın almasıyla birlikte internette dizi yayınlayan ve dizi izlenmesini en kolay şekilde Türkçe alt yazılar ile barındıran  sitelerinin kapatılması En çokta The Walking Dead'ın sitelerden kaldırılması ile her şey başlamıştı. Bugün bir daha harekete geçen yetkililer internette dizi yayınlayan dizi sitelerinin birçoğunun erişimini engelledi. Geriye kalan çoğu bir birinin klonu sitelerin de kapatılması beklenenler arasında.
Dizi izleme sitelerinin kapanma sebebi ise Netflix'in dünyaca ünlü bir çok dizinin yayın haklarını satın alması olarak biliniyor.
Yabancı Dizi İzleyebielceğiniz Siteler


Ororo TV -İngilizce Alt yazılı olarak izletiyor.
WatchTVSeries.se - The Walking Dead 7. Sezonu ilk izleten dizi sitesi olarak bilinir.
Dizilab - Türkiye'de En beğendiğim dizi sitelerinden birisi.
WatchDocumentary.org - İngilizce alt yazıları destekliyor.
Netflix - Olmazsa olmaz yeni nesil dijital Televizyon'da denilebilir.

Diğer siteler - Aktif / Aktif Olmayan

http://diziizlegtr.com/ - Aktif değil
http://dizihdtv.com/ - Aktif Değil
NASIL GİRİLİR/ İZLENİR DİZİLAB
Şimdiye dek fazla seçeneğimiz bulunmaması gibi bir şey söz konusu bile değil. Dizilab kullanıcıları alan adı değişikliği ile siteyi eskisi gibi kullanmaya devam edebiliyorlar. .com olan alan adını .net olarak değiştirerek dizilab kullanmaya devam edebilirsiniz. Diğer sitelerde ise VPN kullana bilir veya diğer yazılımlara başvurabilirsiniz. Fakat Yasal İşlem olduğu için kanunlara uymanızı açılına kadar VPN vb. Programlardan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Bir diğer yandan .net alan adı ile dizilab erişiminin devam ettiğini belirtmekte fayda var.
Sizin için seçtik
-İzlenmesi Gereken 5 Yabancı Dizi




Dizi izleme siteleri anlık olarak kapatılıyor ve anlık olarak açılabiliyor. Açılması için Dizi sitesi yetkililerin Alan adı değişikliklerini bekleyebilirsiniz. Eğer bu uzun sürer diyorsanız yabancı dizi izleme sitelerine başvurmanızı öneririz.
Türkçe ALT yazı için Videoları indirip Alt yazıları Manuel olarak eklemeniz gerekmektedir.

Yorumlar

  1. Kapatılmaları kötü oldu. fakat benimde beğenerek izlediğim www.diziki.com sitesini tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Devletin hic bi sorunu kalmadi bunlarla ugrsiyolar bravo!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişisel görüşlerinize saygı duyuyor Web Dünyasın'da daha eğlenceli zaman geçirmenizi diliyoruz :)

      Sil
  3. Az önce Supernatural izliyordum site diğer bölüme geçince site engellenmiş dedi. Ne yani saçma salak Türk dizilerini mı izleyelim? Hadi oradan!

    YanıtlaSil
  4. Zeliha Kurtulmuş10 Mayıs, 2017 02:48

    kardeş dokunma sitelerime! dokunma breking bad'ime !

    YanıtlaSil

Yorum Gönder