Vainglory Oyuncularının Sıkça Karşılaştığı Sinir Bozucu Anlar!



Bir Vainglory oyuncusunun mükemmel şekilde ilerleyen eğlencesi anında bozulabilir. Bunlar bir tane olmayıp her gün farklı şeylerden anlık olarak oyundan soğuya biliyorlar. Bu listeyi yaratmadan önce öncelikle aşağıda ki Listelerden birinde sizin yaptığınız bir şey varsa olayı anlamanızı ve başkalarının oyununu mahfetmemenizi rica ediyoruz.


Trol Oyuncu

Trol oyuncular Vainglory'i saran adeta bir Terör grubu gibidirler. Solo oyunlarınızın 5'inin 1'inde mutlaka çıkarlar. Trol oyuncular oyunda genellikle takımında ki oyuncuları sinir etmek için Oyunda saçma sapan hareketler eder ve Haykırma ifadesini atıp dururlar. Bu gibi sinir bozucu olaylara maruz kalmamak için şunları deneyebilirsin

  • Lonca arkadaşların ile savaşlara girmeli.
  • Takım arkadaşları ile savaşa girmeli.
  • Arkadaş listesinde tanıdığınız oyuncular ile savaşa girmeli.
Not: Bir oyunda takımınızda ki oyuncu gayet güzel oynuyorsa onu arkadaş listesine eklemeli ve bir sonra ki solo kaldığın zamanlar onun oynaya bilirsin. Bu genellikle Lonca'sı veya oyunda ortamı olmayan oyuncular için kesinlikle önemlidir.


Son uygulamalar Tuşu


Android oyuncularının sinir krizi geçirdiği durum. Samsung kullanıcılarının kabusu olan S.uygulamalar tuşu. Dokunmatik yüzey alanı ile oyun esnasında elimizin dokunması ile oyundan çıkıyor ve tekrar girdiğimizde oyuna bağlanmasını bekliyoruz. Bu durum Samsung kullanıcılarının oldukça başına gelen ve sinir bozucu durum. Tabi bu durumda Iphone kullanıcılarının haberi bile yok! Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip et;

Cihazınızın geliştirici seçeneklerinden Ekran sabitleme özelliğini aktif ederek Vainglory oynarken ekran sabitlemesini etkinleştire bilirsiniz. Etkinleştirildiğinde Sabitlenen her hangi bir uygulamadan çıkmak için Geri tuşu ve S.Uygulamalar tuşunu basılı tutmalısınız.


Ping (Bağlantı Sorunu)

Bağlantı sorunu cihaza dayalı bağlantı sorunu, İnternet'e dayalı bağlantı sorunu ve oyun sunucularına bağlı bağlantı sorunu olarak 3'e ayrılır. Bunlar şu şekildedir;

Cihaza dayalı bağlantı sorunu
Cihazın Wife alıcısında sorun olabilir veya cihazın bluetooth'u açık olabilir. Bunları kontrol ederek oyuna giriş yapınız. Diğer bir çözüm ise Wife ayarlarından DNS Ayarlarını OPENDNS Ayarı olarak yapmanızda iyileştirmeler yapabilir.

İnternet'e dayalı bağlantı sorunu
İnternet'e dayalı bağlantı sorunu 2 şekildedir. Bunlar 1 Mobil bağlantı 2 Wife (Modem) Bağlantı. Eğer Mobil bağlantıda Bağlantınız yavaş uyarısı alırsanız şebekenizin en çok musait olduğu alana geçmeli eğer şebekede sorun yoksa Mobil ayarlardan LTE Seçeneğini etkisizleştirmelisiniz.

Oyun sunucularına bağlı bağlantı sorunu
Bu sorun oyun sunucularının yoğunluğundan gerçekleşen sorun olup Servar'da düzeltmeler yapıldığı veya oyuna girişlerin aniden yükseldiği anlarda gerçekleşir. Fakat Semc'in sunucularının bayağı sağlam olduğuna emin olduğumuz için bu sorunu yaşamanız gözle görülür bir Problem değildir.

Diğer
Diğer yavaşlamalar ülke genelinde alt yapı değişikleri ile neden olabilir. Sorunun çözümü VPN Uygulaması ile anlık çözebilirsiniz. Ücretsiz dağıtılan Betternet'i kullanmanızı tavsiye ederiz ( Sınırsız bağlantı/ %100 Ücretsi )

Diğer Vainglory sorunları ve çözümleri için Bu yazımızı okuyabilirsiniz;
Diğer her türlü yardım için iletişime geçebilir veya yorum bırakabilirsiniz.


Oyun sonu kötü söz söylemi

Genelin oyuna açsak en çok oy alacak denebilir. Bu durum genellikle Küçük yaşlı oyuncuların yaptığı bir takım savunmaya veya kendi dillerinde Saldırıya geçme diye adlandırılır. Bu gibi durumlarda Konuşmanın SS alıp Twitter ve Facebook Vainglory sayfalarına gönderebilirsiniz. Önerimiz bu gibi şahısların yazdıklarına dikkat etmemek ve direkt olarak Desteğe Görüntülü bildirmektir. Vainglory Türkiye destek sayfaları Oldukça yardım sever ve sohbetçilerdir.


Daha iyi bir oyun için;

  • Oyun araması başlatmadan önce Ping durumunu kontrol ediniz.
  • Kahraman seçim ekranında Hemen kilitlemekten kaçının.
  • Yeni aldığınız kahramanı ilk Eğiticiler de denemeli.
  • Diğer oyunculara karşı Spam bildirimleri ( ? ) Kaçınmalısınız.

Yukarıda ki koşullar ile başkalarının oyununu mahfetmekten kaçının.


Android uygulamamız çıktı! Hemen Buraya Tıklayarak indir
En güncel ve güzel bilgiler elinin altında olsun!

Yorumlar