Diş Şekliniz Kişiliğiniz Hakkında Ne Anlatıyor? - Kişilik Testi



Tıpkı vücudumuzdaki diğer her bölüm gibi, dişlerimiz de kişiliğimizi anlatabilir. Şok mu oldun? Ben de öyleydim. Bunun arkasında herhangi bir gerçek var mı merak ettiğinize eminiz. Diş hekiminizin size söylemediği şeylerden birini şimdi okuyacaksın. Bundan önce ki yazılarımız da Kulaklarınızın, Ellerinizin'de sizin kişiliğiniz hakkında neler söylediğini anlatmıştık. Bu yazılara ise gönderinin en altında ulaşabilmeniz için link bıraktık. Gelin şimdi dişlerinizin kişiliğiniz hakkında yansıttıklarını konuşalım.

Oval Dişler


 Oval şekilli dişleriniz varsa, yaptığınız her şeyde sanatsal olabilirsiniz. Onunla birlikte, aynı zamanda utangaç ve oldukça kişisel davranırsınız. 

Dikdörtgen Dişler


Çok pratik kişisin ve yaşam sıkıntısı durumlarıyla baş etmek için akıllıca fikirler çıkarırsın. Çok keskinsin ve kararsız olmak için zaman harcamaz hemen aklına gelen ilk şeye karar verirsin. Neyi istediğini çok iyi biliyorsun ve zamanını anlamak için bile  israf etmiyorsun.

Kare Dişler


Bu şekil dişlerin varsa kendi içinde bir şeyleri saklar ve benzer şekilde duygularınızı da yalnız başına kontrol edersiniz. Ayrıca sakin insanlarla bir araya gelmeyi de seviyorsun.

Üçgen dişler


Gülüşünüz de bir üçgen diş varsa, o halde hiç şüphe duymuyorsunuz! İnsanlara umut veriyorsun ve hayattan nasıl zevk alacaklarını biliyorsun. Etrafın ise hep eğlencelidir.

Diğer Testler

Yorumlar